Köröm építés,-díszítés

A "műköröm"-szó hallatán még mindig vannak akik lenézően legyintenek vagy azt hangoztatják, hogy akinek műkörme van az biztos nem csinál semmit. Minden vendégem rendszeresen használja a kezét, azaz mos, főz, takarít, vagy épp a klaviatúrát püföli! Sőt sok egészségügyben dolgozó hölgy is jár hozzám! Talán a köröm elutasítása sokszor téves infóból ered, vagy csak régi kontár körmös által elszúrt emlék miatt. (Igen, sajnos ez a szakma is fel van hígulva! Páran úgy gondolják, ez egy könnyű pénzkereseti lehetőség, máshoz úgysem nagyon ért, hát elmegy körmösnek, -mert ez olyan menő...)
Körömépítésnél a két alapvető szempont a tartósság, és az eredeti hatás keltése (szóval ne visítson messziről, hogy mű, még ha agyoncicomázzuk is).
A zselés köröm 4-5 hétig szép, szemben egy sima manikűrrel, ami 4-5 napig. Elég csúnya látvány egy lepattogzott körömlakk..., főleg ha a viselője olyan helyen dolgozik, ahol a keze folyamatosan szem előtt van!
Díszíttess bátran! Legyen feltűnő csillámos, vagy szolid francia, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat! Legyenek mindig szépek a körmeid! Ma már ez nem luxus!